Osteoporoseforeningen medlem logo
Bliv medlem Medlem
Osteoporoseforeningen bidrag logo
Støt os Støt

Nyt magasin på gaden 

Knogleliv er netop udkommet med temaet Ny med knogleskørhed. Magasinet er startskuddet på en større kampagne med flere indsatser i efteråret målrettet nye med diagnosen. 

I magasinet kan du bl.a. læse om: 

  • Få lægens, psykologens og diætistens råd til dig, der lige har fået diagnosen 
  • Nyt digitalt kursus 
  • Sov godt – gode råd til sovestilling, hovedpude og søvnvaner  
  • Osteoporoseforeningens arbejde for fremtidens sundhedsvæsen 
  • Efterårets mange tilbud og aktiviteter i foreningen 

 

Magasinet er normalt et medlemstilbud, men som noget særligt tilbyder vi det digitale eksemplar gratis til alle som en del af kampagnen. Download magasinet her.

 

Du kan også gå ind på foreningens univers Ny med knogleskørhed her på hjemmesiden.

 

Omdeling: Husk at holde øje med postkassen
Osteoporoseforeningen har som følge af den nye postlov skiftet omdeling fra PostNord til ForbrugerKontakt (FK Distribution), da vi dermed undgår store prisstigninger. 

De fleste af foreningens medlemmer vil derfor få magasinet i et omslag i postkassen om onsdagen eller torsdagen sammen med øvrige tryksager og reklamer. I får magasinet uanset, om I siger ”ja tak” eller ”nej tak” til reklamer. 

 

Hvornår får jeg magasinet?
Det næste nye magasin udkommer 2. september og vil blive omdelt med ForbrugerKontakt d. 4-5. september de fleste steder i landet. Dog er der enkelte steder, hvor ForbrugerKontakt ikke omdeler, og her vil magasinet blive sendt med posten (enten Post Nord eller DAO). Det kan tage en uges tid mere. Vi forventer at alle har modtaget deres magasin d. 8. september. 

Er du helt nyt medlem og har meldt dig ind i august måned, så får du denne gang magasinet med posten, uanset hvor du bor. 

 

Har du ikke modtaget dit magasin? Guide til, hvad du skal gøre
Vi vil meget gerne høre fra dig, hvis du efter den 8. september ikke har modtaget dit magasin i postkassen. Både så vi kan forbedre vores fremtidige distribution og så vi kan sende dig et nyt magasin. 

Sådan gør du:
Gå ind på dette link og udfyld formularen.

Når vi har fået din henvendelse, sender vi et nyt magasin til dig med posten. Det kan tage et par uger inden du får magasinet. Kan du ikke vente kan du finde det digitale magasin på medlemssiden. 

Opdateret d. 29. august 2024